Tack för i år!

Forskartorget på Bokmässan gästades i år av inspirerande föreläsare från universitet, högskolor, stiftelser, myndigheter, företag och organisationer. Tillsammans presenterade vi ett fullmatat populärvetenskapligt program med bredd, spets och djup på vår scen och i vår monter.

Publiken kom och lyssnade till allt mellan himmel och jord i över 80 programpunkter. Vi uppmärksammade så klart lite extra att Finland i år fyller 100 år och hade också fokus på Om:Bildning.

Som tidigare hade vi även i år ett välbesökt Forskartorg. Besökarna lyssnade ivrigt till programmen och fortsatte sedan diskussionen med forskarna och författarna vid torgets Forskarkiosk. Extra stor publik drog bland annat följande program; Den svenska demokratins hälsotillstånd, arrangerat av Studieförbundet SNS. Varför tar vi inte till oss kunskap, med Vetenskapsrådet som arrangör och Fördel ADHD, då Anders Hansen föreläste i regi av Bonnier Fakta.

Vill du veta mer om vilka program som presenterades på Forskartorget, Bokmässan 2017, hittar du dem på länken nedan. Där kan du också läsa om besöksantal för respektive program.

Tack för alla fina och välbesökta program och samtal på Forskartorget, Bokmässan 2017!

 

Program Bokmässan 2017

 


dsc_0007

Fler bilder och filmer från Forskartorget, Bokmässan 2017 kommer snart att finnas här och i vårt bildarkiv. Här kan du se ett par filmer från årets arrangemanghär

Comments are closed.