Vill din organisation delta på Forskartorget?

Forskartorget presenterar vetenskap med bredd, djup och spets via program på Bokmässan i Göteborg och under andra sammanhang och städer i landet. Besökarna kan lyssna till ämnen som sträcker sig från allt mellan himmel och jord inom samtliga forskningsdiscipliner. Forskartorget är som alltid uppdaterat på senaste nytt inom forskning och vetenskap.

Nu blickar vi framåt och är ivriga att presentera fler intressanta program och forskare från landets samtliga universitet och högskolor och övriga forskningsinstitutioner. Det gör vi på Bokmässan i Göteborg och i andra sammanhang under 2018.

Blev du intresserad av att veta mer om hur du och din organisation kan delta eller medverka på Forskartorget – hör gärna av dig. Du hittar kontaktuppgifter under fliken; Kontakt.

Vill du ta del av program som tidigare presenterats på Forskartorget, hittar du de flesta på Youtube. Det är bara att söka på Forskartorget och respektive år.

Program Bokmässan 2017

Forskartorget, Bokmässan 2017. Fler bilder från senaste och tidigare år finns i vårt bildarkiv. Se under fliken pressbilder.

Fler filmer från i fjol och tidigare år hittar du på vår Youtube kanal. Sök på Forskartorget.

Comments are closed.